Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wij leveren voornamelijk diensten in Noord-Limburg en Brabant, maar in andere delen van het land zijn er ook zeker mogelijkheden. 

Wanneer je als klant contact opneemt, wordt er als eerste een inschatting gemaakt van de verwachte werkzaamheden en de haalbaarheid ervan. Daarna volgt er een plan van aanpak, onze interne werkwijze daarbij, doen wij eventuele inkopen en bespreken we de mogelijkheden voor het transport. Op basis hiervan komt de prijs aan bod die we later in de vorm van een offerte communiceren. Als de afspraken gemaakt zijn en alles voor jou als klant en ons duidelijk is, beginnen wij met de werkzaamheden. Bij eventuele bijzonderheden nemen we natuurlijk contact op. Mocht je vragen hebben, is het uiteraard altijd mogelijk om zelf tussentijds contact op te nemen. Vaak sturen we de dag voor de afleverdatum een berichtje dat alles gereed is en het volgens plan opgehaald of geleverd kan worden.

Onze cabines zijn 10 x 6 x 5m, wat betekent dat we met een minimale speling objecten van deze grootte kunnen behandelen.

Het belangrijkste verschil is dat stralen een voorbehandeling is en glasparelstralen een finish. Stralen is geschikt voor staal, aluminium, kunststof, titanium en rvs als het gespoten wordt. Glasparelstralen is uitermate geschikt voor rvs onderdelen en zorgt voor een mooie uitstraling van de producten. Met glasparels kunnen we ook hout, meubels en edelmetalen behandelen.

Ja, er zijn zeker mogelijkheden om jouw onderdelen te laten personaliseren. Voor het lakwerk kunnen wij alle kleuren in het materiaal verwerken. Ook is er de keuze uit drie soorten glansgraden: matglans, zijdeglans en hoogglans. Verder kan het logo op de onderdelen komen. Dit kan zowel bij lakwerk als het stralen. Dit doen we door middel van een sticker waarover we spuiten of stralen.

We leveren doorgaans binnen een termijn van twee weken. Om klanten met daadwerkelijk spoedklussen snel van dienst te kunnen zijn, houden wij altijd een klein deel van onze capaciteit vrij.

Wij hebben geen vaste kosten, omdat wij producten als maatwerk verwerken. De kosten zijn afhankelijk van de urencalculatie, materialen, verpakkingen en eventueel transport. Op basis hiervan maken wij graag een scherpe prijs welke altijd marktconform is.

Er staat op moment een vacature open voor een Allround Medewerker. Hieronder vind je meer informatie. Bij interesse kan je contact opnemen via info@scholtzstraaltechniek.nl of telefonisch via 06-31066652.

Vacatures

Heb je nog een andere vraag? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!

Heb je hulp nodig?