Over ons

Welkom bij Scholtz Straaltechniek

Wil je jouw materialen technisch en visueel hoogwaardig laten behandelen? Dan ben je bij Scholtz Straaltechniek aan het juiste adres! In onze compacte organisatie staat de klantwens altijd op nummer één, wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Met onze kennis en het gebruik van de beste materialen zorgen we voor de optimale verduurzaming van jouw producten. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en hebben dan ook oog voor detail. Dit begint natuurlijk al bij een goede voorbehandeling. Volgens onze klanten blinken wij uit in flexibiliteit, glasparelstralen, zuiver stralen, conserveren, hoogwaardig lakwerk en onze transportservice. Wij hebben ervaring in oppervlaktebehandelingen in de volgende sectoren: machinebouw voor OA, food/feed/farma, agrarisch en infra, automotive en carosseriebouw, nucliair en petrochemie en procestechniek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw producten? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Een kijkje in onze

Werkplaats

We take small and steady steps for a pleasant result of our customers

Fabian

Allround medewerker

Compacte organisatie

Kwaliteit

Flexibiliteit

Ambitie

Compacte organisatie

Wij hebben een compacte organisatie met korte lijntjes, zowel intern als naar klanten. Hierdoor is er een minimale informatieoverdracht nodig, want in de meeste gevallen pakt diegene die jij spreekt de werkzaamheden op. Hierdoor is de kans op fouten minimaal of zelfs uitgesloten. Wij zullen ons altijd houden aan gemaakte afspraken. De afspraken maken we zelf en liggen dus ook bij ons in de hand. In onze compacte organisatie gaan we graag verantwoordelijk te werk. Zo houden we elkaar intern op de hoogte en nemen we de klant altijd mee in het verloop van de opdracht. We leggen graag uit waarom wij het op een bepaalde manier oppakken en dragen zorg voor een eindresultaat dat volledig naar wens is.

Samen met de klant aan het overleggen over de juiste behandeling van de producten.
Met een meter de kwaliteit aan het meten

Kwaliteit

Bij Scholtz Straaltechniek vinden we kwaliteit erg belangrijk. We zijn prestatiegericht en willen de klant graag verassen met technisch en visueel hoogwaardige producten. Dit begint al bij de inkoop van onze materialen, want inmiddels weten we precies welke producten het meest geschikt zijn voor onze werkzaamheden. Voordat we starten met een oppervlaktebehandeling worden de producten eerst beoordeeld met onze opgedane kennis en ervaring. Op basis van de beoordeling kunnen we een plan maken voor de beste behandeling voor dit specifieke product. 

Daarna gaan we aan de slag met eventuele voorzorgsmaatregelen om netjes te werk te kunnen gaan. Dit kan het afdekken van eventuele passsingen of freesvlakken zijn of het maskeren, kitten en/of afdoppen van gaten, randen en dergelijke. Tijdens de beoordeling is duidelijk geworden wat het type product is, de dikte van het materiaal en het gewenste resultaat en hier wordt de druk op afgestemd. Voordat de producten afgeleverd worden vindt er een strenge controle plaats. Wij streven er altijd naar om goede materialen af te leveren.

Flexibiliteit

Doordat wij een compacte organisatie hebben, zijn we ook ontzettend flexibel. Wij hebben korte lijnen en komen afspraken altijd na. Verder is het voor ons geen probleem om contact met klanten te hebben via verschillende kanalen. Er zijn contactmogelijkheden via telefoon, WhatsApp, e-mail, Facebook en LinkedIn. Ook kan je bij ons op locatie binnenlopen om het een en ander te bespreken. Daarnaast spelen wij in op veranderende omstandigheden, zodat we altijd op elkaar kunnen vertrouwen. Voor klanten in nood houden wij altijd gaatjes vrij om dit snel op te kunnen pakken. Mocht je gebruik willen maken van onze transportservice, dan kunnen we een snelle levering garanderen. Zelfs op een dag en tijd wat voor jou uitkomt.

Nick Scholtz belt in een telefooncel, welke bij Scholtz Straaltechniek behandeld is.
Tank zuiver stralen

Ambitie

Zeg je Scholtz Straaltechniek dan zeg je ambitie! Wij zijn een jong bedrijf dat sinds 2016 bestaat en werkt vanuit de Smakterweg in Venray. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. Ons doel is dan ook om compact te blijven, zodat we altijd een goede kwaliteit kunnen garanderen. In ons familiebedrijf weten we dan ook precies waar we als organisatie naartoe willen en hoe we daar gaan komen. Zo willen we het een en ander verbouwen in ons pand of compleet nieuw bouwen om zo effectief en efficiënt te kunnen werken. Daarnaast willen we door onze variatie aan projecten in verschillende sectoren veel kennis en ervaring op blijven doen. Altijd met het streven om ons continu te verbeteren.

Op zoek naar een compacte organisatie waar de kantwens altijd op nummer één staat, ze flexibel zijn, met je meedenken en daarnaast kwalitatief goed werk afleveren?

Volg ons
Heb je hulp nodig?